Followers

kenangan yang terindah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hatiku....

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Sunday, 25 July 2010

"Baby Biru Contest"


Jom join contest anjuran MrsHilmy
Yeahaaa BABY BIRU CONTEST
Nak Join??
So, gambar yg qistinamy pertaruhkan ialah
.
.
.

Ini lah Ajim berjeans n bert-shirt BIRU..
Ajim ber possing di hadapan MCDonald's KLIA.. 

Nama : Nabil Hazim @ Ajim
Umur : 2 Tahun 19 hari
D.O.B :7 July 2008

Wednesday, 14 July 2010

Giveaway Eybizzonline


"Saya nak menang Watermark & Hadiah Misteri dari eybizzonline"Korang nak jugak???  
                                Klik sini...http://eybizzonline.blogspot.com/

Wednesday, 7 July 2010

2nd besday nabil hazim

Assalammualaikum..

Hari ni adalah besday ajim yg ke-2 tahun..thn lepas aku ngan husband buatkan besday party umtuknya..
tapi thn ni kita org celebrate kat luar je la..almaklum la..ngan kesempatan masa yg tidak mencukupi..baru lepas balik kg lg tu..weken ni pun agak bze..kenduri kahwin sblh laki adik aku kat wangsa maju..

Pulak tu..umah aku di jadikan tmpt psinggahan adik beradik, saudara mara aku yg nak gi kenduri sabtu ni..aku kenalah bsiap sedia..ngeh ngeh ngeh.. 

So, ape2pun aku ngan hsbnd ttp ingat besday ajim permata hati ku yg sorg tu..hadiah?? tggu je la..mesti ade nyer la..

p/s : ibu n ayah syg sgt kat ajim..ajim jgn nakal2 ok..dah besar..2 thn dah..nak adikk??? tggu thn depan lah..huhu..

Tuesday, 6 July 2010

Akhirnye..


 
majlis batal air sembahyang..syukur..sekali lafaz je.. 
majlis akad nikah - bgambar bsama rakan2
 majlis bsanding lak..2 org tu anak saudara aku yg debab2..jd flower girls..
ada gak family ajim ni..muka semua letih..penat buat keje..
cup cake yg d sponser oleh aku..beli online je..xsempat nak buat sndri..
buah dlm bakul tu hantaran yg d sponser oleh aku..hehehe..
btuah adik aku..ramai yg sponser dia..masa aku kawin dulu, sdn bhd tau..sedih2..
kek makan bdamai..beli mahal2..kita org gak yg bedal..huhu..
ade je ajim n insyirah ni..baru bgn tdo masa ni..
myibuk d khemah pengantin..letih melayan karenah ajim..nasib baik sorg je..hehehe..

p/s : pasni tggu adik  aku yg sorg je lg belum kawin..yg tu mesti buat lg  ganas dr skrg ni..kui kui kui..