Followers

kenangan yang terindah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hatiku....

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Monday, 28 June 2010

GIVEAWAY "CAYANG IBU"



Salam ceria semua..
mari kita meramaikan giveaway "cayang ibu" ni
syarat2 mudah dan ringkas
GA ni bertujuan untuk merapatkan silaturrahim sesama blogger
Letak picture ngan anak anda atau
anak sedara pon bole
nak join click sini
  

Gambar ni di ambil semasa gi IOI Mall, Puchong pada ujung minggu lepas..
jalan2 sambil window shopping..my baby mmg suka gi Jaya Jusco..
sebab di sane ade tmp utk ajim bermain-main habiskan duit ibu n ayah..
hehe..kecik2 dah pandai suh beli token..hehehe..
qistinamy akan TAG
ms.ecam
fara afi
k.laila
k.ct
k.fariza 

Pemenang Give Away ini disaring melalui cara:
"CABUTAN UNDIAN OLEH IMANINA & IBU IMANINA"
Hanya
2 pemenang yang akan di pilih
Tarikh akhir penyertaan adalah pada :
30 Jun 2010

Mari join reramai...


Sunday, 27 June 2010

2nd COntest-Have a tEa wiTh MiszLuLLaby


Salam ceria semua..
terasa dahaga la plak..
nak minum Air yg sedap n lazat x?..
meh la join contest ni
syarat2 memang senang dan mudah
 
aku nak tag ms.ecam 
 
hadiah best tu ialah :
 

1)LIPTON GREEN GUNPOWDER
2)LIPTON BLUE FRUIT TEA

okaylah
kalau nak join sila CLICK SINI

GiveAway - Just For Fun


Salam ceria semua..
Jom kita sama2 join giveaway dari mrskelly
syarat2 yg mudah dan ringkas
hadiah sgt menarik n lumayan..


Jangan lupa letakkan "qistinamy" sebagai
referral korang ye, jika korang baca & join contest ini :D


jom kita tengok hadiah GA yang bakal dimenangi..
lumayan bukan??..

untuk mengetahui GA dengan lebih lanjut..
sila klik {di sini}..

Hadiah pertama :
Set Ros Hitam ( Teko & 6 cawan + piring )
Piring bujur bunga kangkung & ros merah putih OC


Hadiah kedua :
Set Ros warna-warni ( Teko & 6 cawan + piring )
Pinggan bujur ( 2 )


Hadiah ketiga :
Set ceramic ( Teko & 4 cawan + piring )
Teko sakura
Piring bulat ( ros pink )
.
.
tarikh tutup penyertaan
31/7/2010

Friday, 25 June 2010

The Cutest Mama and Baby Contest

Add Image


salam semua..

Jom sesama join contest ni..

Contest anjuran MARIBELI HANDBAG..

Tarikh Tutup penyertaan adalah pada 25 Jun 2010

Kalau nak join jugak klik sini yer... 
CUTEST MAMA & BABY CONTEST


Nama Ibu : Yusalina
Nama anak : Nabil Hazim
Umur Anak : 1 tahun 11 bulan


Ni gambar Ibu ngan Nabil Hazim masa pegi IOI Mall di Puchong, Selangor minggu lepas...
Saje bawak jenjalan...sambil tu beli sua jenas Nabil untuk hari raya aidilfitri akan datang..hehehe..
awalnye membeli belah..hehehe..

Harap semua dah memenuhi syarat yer puan penganjur...


Terima kasih..

Wednesday, 23 June 2010

Ibu Kaisya Giveaway

Assalammualikum semua..

Jom kita join Contest homemade coklat ni..
nmpk mcm sedap n myelerakan..
 kalau nak join sila click sini
.
tarikh tutup penyertaan
30/6/2010

Tuesday, 22 June 2010

Jalan2 n dapat hadiah cabutan bertuah..


Weken baru ni gi IOI Mall..saje jln2..sambil tu tgh cari sua pendek n sua jeans ajim...almaklum la..ajim kan dah tinggi..byk yg singkat..hehehe..penat gak layan karenah baby ku sorg ni..asyik nak blari je..nasib baik hsbnd leh handle..kalo aku, dah lama sempot kat situ gak..sesekali ade lah gak aku layan..sempat gak ambik gmbr tu..hsbnd la jadi mangsa..aku ngan baby bposing je la..hehehe..

peace...versi ajim..hehehe..
ajim sa...yang ibu..(ayah jgn jeles yeh..)
 ibu lak yg lebih2..
sama x muka?
yeah...semalam dpt hadiah cabutan bertuah dr ibu hariz..
http://adyshariz.blogspot.com 

Monday, 21 June 2010

LOVELYGIFT GIVEAWAY CONTEST


LOVELYGIFT GIVEAWAY CONTEST
Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut:

  1. mesti mempunyai blog.
  2. anda diwajibkan menjadi follower lovelygift sepanjang tempoh giveaway berlansung.
  3. buat 1 entry bertajuk 'Lovelygift Giveaway Contest' dan sila tinggalkan link di bahagian komen atau shout box.
  4. copy paste banner lovelygift & letak pada side bar blog anda.

Giveaway berlangsung dari 15/6/2010 hingga 15/7/2010

Hadiah :

Pemenang akan menerima tudung Dezahra dari Lovelygift.

Marilah join beramai2..hadiahnye menarik tau..tudung Dezahra..
Untuk maklumat lebih lanjut boleh click sini.

Sunday, 20 June 2010

Batik Sarong Online Giveaway


batiksarongon9.blogspot.com
Salam..
Meh la join batik sarong giveaway..
syarat2 yg mudah dan ringkas
kalau nak join click sini jer
..
Hadiah yg menarik untuk pemenang
 
Pemenang pertama..
Sehelai batik sarong sarawak


Pemenang kedua..
Sehelai batik sarong sarawak



Pemenang ketiga..
Sehelai shawl

Okk.. jom ramai-ramai meriahkan give BSO ini..

Tuesday, 1 June 2010

Giveaways =)

Hai......
Comel-comel x plushies ni?
geramm sgt tgk..bley buat tido...pasti lene..hehe..
juga leh letak dalam kete...
jom!!....apalagi....
sertai giveaways at
http://balqyys.blogspot.com/2010/05/giveaways.html
syarat penyertaan,
just live a comment kat giveaway ni n sebarkan giveaway
ni kat your blog =) simple,rite??
penyertaan hanya sampai 30 june 2010...
 undian akan dibuat pada 1 julai 2010

Contest Gaya Mandi Paling Comel!

salam..
Syarat2 mudah dan ringkas je..
Kalau nak Join sila CLICK SINI
.
 
Gambar Nabil Hazim yg d pertaruhkan
 
NAME : Nabil Hazim
DOB : 07 July 2008
.
.
Seronoknya anak ibu..
begitulah keadaan Hazim mandi pada setiap hujung minggu di halaman rumah kami..
tp pada hari biasa, Hazim akan mandi dlm bilik air je..
gambar ni pun masa dia berumur 1 thn..so, kira x pandai nak berjalan lagi masa tu..
sampai skrg, Hazim masih lg mandi dlm kolam yg kecik tu..hehe.
lagipun ni adalah hadiah besday Hazim dr rakan sekerja kami semasa celebrate thn lepas.. 

.
Tarikh tutup pada 15 Jun 2010 jam 12 tengahari.