Followers

kenangan yang terindah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hatiku....

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, 1 June 2010

Contest Gaya Mandi Paling Comel!

salam..
Syarat2 mudah dan ringkas je..
Kalau nak Join sila CLICK SINI
.
 
Gambar Nabil Hazim yg d pertaruhkan
 
NAME : Nabil Hazim
DOB : 07 July 2008
.
.
Seronoknya anak ibu..
begitulah keadaan Hazim mandi pada setiap hujung minggu di halaman rumah kami..
tp pada hari biasa, Hazim akan mandi dlm bilik air je..
gambar ni pun masa dia berumur 1 thn..so, kira x pandai nak berjalan lagi masa tu..
sampai skrg, Hazim masih lg mandi dlm kolam yg kecik tu..hehe.
lagipun ni adalah hadiah besday Hazim dr rakan sekerja kami semasa celebrate thn lepas.. 

.
Tarikh tutup pada 15 Jun 2010 jam 12 tengahari.

No comments:

Post a Comment