Followers

kenangan yang terindah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hatiku....

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Monday, 26 October 2009

open house umah kak ida

hehehe..tgh lapo ni..pasni nak gi umah ct aminah plak..

 

posing depan pintu pun jadi la..

 
hehehe..sinchan pun ade gak..
org dbkl ni..x leh la buang sampah merata-rata tempat lg..hehehe..

Sunday, 25 October 2009

ajim masuk wad di hospital serdang

tertonggeng ajim..masa ni kat emergency kul 2pagi..

sedih sgt tgk ajim..temp dia 40.3 darjah celcius..
tp masuk wad dah ok pulak dah..

 
yang ni ajim dok kat ruang tv di hospital serdang..
ayah ajim dtg melawat..suka je dia dpt tgk tv..

 
kat katil ajim wad 5B..baca buku dulu be4 tdo..

 

 
Baru nak discaj, dah kena tahan semula..dok la kat hospital tu selama 6 hari..
bermula dari 18/10/09 jam 2.30pagi..hingga 23/10/09 8.30pagi...
ibu & ayah doakan semoga ajim sentiasa sihat & di lindungi Allah SWT selalu..
InsyaAllah..Amin..

jalan-jalan

kat mydin subang..nak beli bahan2 nak masak steamboat..hehehe..

 
ajim dah pandai jalan..hehehe

  
ajim marah kat ayah ke tu..sbb dok asyik ambik gambar dia je..
nak jalan2 pun x senang..hehehe.. 

sebelum cuti raya aidilfitri


on the way nak ke KFC petaling jaya..nak bbuka puasa sambil sambut besday azizi
 



 

aunty yana..ajim &  ibu..nak bbuka puasa nih kat KFC..hehehehe..

ajim bersama ibu dan ayah..


ajim bersama aunty ayu @ di kenali dgn zieza..give me 5 for me..
pandai anak ibu..tiru gaya aunty zieza ni..
"jangan tiru gaya pakai tudung sudah la"
hehehee...jgn marah ye ayu.. 

hari raya yang lepas..

sukenye dia..

 
main kejar2 ngan ibu..

 
malam raya main bunga api ngan ayah ajim..

 
ni lah umah atok ajim di johor..malam raya yang hepi..


ahli keluarga ibu ajim di johor..


Friday, 9 October 2009

" sELamaT hARI rAya aiDiLFitrI "

" SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR & BATIN "
                                                         
DARI INA SEKELUARGA.. 



 

 Nabil hazim beraya di Johor..syoknye raye..


 

Ajim ngan pakcik di johor..beraya naik moto..
ajim nangis sebab takut pakcik bawak laju sgt..dah mcm mat rempit dah..
" tp, sekarang ajim dah berani lah ibu... "

seronoknye..


nabil hazim hazim nak naik bas..

Wednesday, 7 October 2009

bersyukur

assalammualaikum...

fuh..bersyukur..akhirnye hari ini aku berjaya menyiapkan blog aku yang x seberapa indahnye ini.
walaupun begitu, aku berpuas hati dengan ape yang aku sediakan ini..syukur alhamdullilah..amin..