Followers

kenangan yang terindah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hatiku....

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, 23 November 2010

GA GA GA Ulangtahun Perkahwinan


Salam sejantera semua..
follow and kenapa anda suke melawat Kelly's Life Blog
first of all, Happy Anniversary Kelly :)
semoga hubungan yg terjalin berkekalan hingga ke hujung nyawa..
&
semoga di rahmati hidup u all ok

Kenapa qistinamy suke melawat Kelly's Life Blog ?
 coz
blog yg simple tp ttp menarik..
boleh melihat koleksi2 hebat dr Kelly's Life Blog
entry2 yg menarik & mudah di baca...
easy to click here and there.
blog yg sentiasa di update..
byk buat GA & leh menang hadiah yg menarik..
kalo ade rezeki la...
most of your entry less word but more pictures.
"lets picture explain the story"

kan?

------------------------------------

duedate: 3jan2011
hadiah?
-
-
-
-
-



clcik SINI

Tuesday, 31 August 2010

3 tahun sudah..

Assalammualaikum..

Syukur Alhamdullilah..3 tahun dah usia perkahwinanan aku ngan hsbnd..mcm x caye lak..31 Ogos tu tarikh aku nikah..tp bsanding pada 01 September..sempena 31 Ogos tahun ni adalah 53 thn kemerdekaan kita rakyat malaysia..

Celebrate?xde la ape yg best..nak raya dah kan..nak guna duit byk..lain kali aje..byk g masa..cuma jenjalan bshoping raya..beli baju raya kami..& segala kelengkapan sempena myambut hari raya aidilfitri yg bakal tiba..

Aku dah cukup bsyukur sbb dia masih bsama aku..anak kami pun baru sorg..mber2 aku 3 thn kawin, dah 2 org anak..xpe la..slow2..perancangan tu mmg ade..tp biarla Allah yg menetukannye..
ok la..tu je yg aku nak brthu ari ni...hehehe..selamat beramal..

Tuesday, 24 August 2010

Cabutan bertuah untuk Aidilfitri


Salam Sejahtera semua..
Jom join Cabutan Bertuah dari Sop.
Klik saje banner tu untuk join..

Hadiah: Butang baju melayu
Sgt cantik n boleh d jadikan hadiah utk en.somi..
hehehe..

Tarikh Tutup:
31 Ogos 2010

GA datang lagi!


                                                                       
       Salam Sejahtera semua..
jom kita sesama join GA oleh sis Kelly ni lagi!
mudah2an ade la rezeki qistinamy kali ni yeh..
terdapat 10 apron set yang berwarna kuning untuk dimenangi!
 semoga berjaya semua.. 

Sunday, 25 July 2010

"Baby Biru Contest"


Jom join contest anjuran MrsHilmy
Yeahaaa BABY BIRU CONTEST
Nak Join??
So, gambar yg qistinamy pertaruhkan ialah
.
.
.

Ini lah Ajim berjeans n bert-shirt BIRU..
Ajim ber possing di hadapan MCDonald's KLIA.. 

Nama : Nabil Hazim @ Ajim
Umur : 2 Tahun 19 hari
D.O.B :7 July 2008

Wednesday, 14 July 2010

Giveaway Eybizzonline


"Saya nak menang Watermark & Hadiah Misteri dari eybizzonline"Korang nak jugak???  
                                Klik sini...http://eybizzonline.blogspot.com/

Wednesday, 7 July 2010

2nd besday nabil hazim

Assalammualaikum..

Hari ni adalah besday ajim yg ke-2 tahun..thn lepas aku ngan husband buatkan besday party umtuknya..
tapi thn ni kita org celebrate kat luar je la..almaklum la..ngan kesempatan masa yg tidak mencukupi..baru lepas balik kg lg tu..weken ni pun agak bze..kenduri kahwin sblh laki adik aku kat wangsa maju..

Pulak tu..umah aku di jadikan tmpt psinggahan adik beradik, saudara mara aku yg nak gi kenduri sabtu ni..aku kenalah bsiap sedia..ngeh ngeh ngeh.. 

So, ape2pun aku ngan hsbnd ttp ingat besday ajim permata hati ku yg sorg tu..hadiah?? tggu je la..mesti ade nyer la..

p/s : ibu n ayah syg sgt kat ajim..ajim jgn nakal2 ok..dah besar..2 thn dah..nak adikk??? tggu thn depan lah..huhu..