Followers

kenangan yang terindah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hatiku....

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, 6 April 2010

MUKA GARANG SI KECIL

Nama Baby : Nabil Hazim Bin Mohd Khairil Anuar
Nama Manja : Ajim
Tarikh Lahir : 07 Julai 2008 @ 15:03pm
Nama Ibu : Yusalina Binti Md Yusob
Nama Ayah : Mohd Khairil Anuar Bin Ahmad
Email : qistinamy@yahoo.com.my

Ok..tuk join this contest senang je..korang ikut syarat2 di bawah..

# Jadi follower blog ni (terima kasih :P)

- http://mylittleone-danish.blogspot.com/2010/03/my-first-ever-contest-muka-garang-si.html


# Copy banner kat atas dan letakkan kat side bar blog memasing berserta link ke en3 ini
# Up load sekeping gambar anak yang umurnya antara 1bulan ke 3 tahun (muka kena serius or garang ye..)
# Sertakan sekali nama penuh dan manja anak, tarikh lahir, nama ibu bapa dan email untuk dihubungi
# Dah siap semuanya, tinggalkan komen kat entry ini berserta link sekali
# Contest ini bermula pada 22 Mac-22 April (sebulan)
# Sebagai confirmation, aku akan tinggalkan komen kat entry korang

2 comments: