Followers

kenangan yang terindah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hatiku....

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Monday, 29 March 2010

Hepi besday sayang..

Assalammualaikum..

Sebelum tu aku nak wish hepi belated besday untuk suami tersayang pada 27 March 2010, Saturday yg lepas..
Mesti korang tertanya2 nape "belated" kan..pada masa tu kami semua ke Melaka lepak di rumah adik bongsuku, Ain..Baby aku plak demam yg agak panas badannye..ntah nape tba2 aku boleh x hiraukan ttg ape yg terjadi d sekeliling ku..
Kul 6pm baru aku teringat pd hari tu adalah 27hb..masa tu kami tgh jalan2 ke pantai klebang yg telah d tambak tu..Fuh..bengangnye aku...aku terlupa date besday hsbnd ku sndri..1st time in my life beb..
Mmg aku dah teringat masa 26hb tu..tp terlupa nak wish je..Mbe sbb aku pk kan psl ajim yg demam tu..
Almaklumla..naluri seorg ibu, isteri ni byk tanggungjawabnye..kena pk mcm2..
Tp bkn aku sengaja..tidak sesekali pun aku abaikan..cume tlupa je..tp nak masuk 28hb baru teringat..kalo aku jadi hsbnd, mau x merajuk..tp hsbnd aku cool je..tp dlm hati mane kita tau kan..hati seorg suami..
Ina minta maaf ye abg..(smpi skrg aku rasa bersalah x sudah2..) 

p/s : Next time aku kena buat reminder lah..hati suami ni kena jaga beb..karang kalo merajuk..payah..cube kita pk kalo bnda tu terjadi kat kita..mau x sedih..

4 comments:

  1. kt manusia bese....kdng2 bleh tlupe bnde2 pntg camni...xpela pngajaran pasni ari2 pntg dlm idup kt...kne la wat reminder....kat klender org enpon...yek

    ReplyDelete
  2. rjin kak ina wat blog n share story kat sinih..ape2 pon ajim still comell mcm mak n ayah dier..hehhee

    ReplyDelete
  3. sis yusa....smmgnye rajin haa...tanggungjawab ngn laki lg...anak lg..rumah tangga...smpat lg SHARE an...At least i leh jenguk KEHIDUPAN u all ;) TQ puan yusalina...

    Mmm...BETOL..BETOL..BAHAYA la sis ina..memula mmg xmajuk,klu sokmooo....ngn ajim pn leh jeles...papepun sesame JAGA MENJAGA HATI ;)

    ReplyDelete
  4. hehehe..ala..bosan2..xde ape nak cite..syok cite psl family ni..tp yg baik2 la..hehehe..

    ReplyDelete