Followers

kenangan yang terindah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hatiku....

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, 30 March 2010

Good Luck Fariza & Yana dot....

Mkn dok kat bwh je..lgpun bersih..ala2 kat kg gitu..
Selamat tinggal yana & fariza..
yana yang pakai tudung hitam tu..yg paling ceria tinggalkan navi & map tu..hehe
fariza yg pakai baju putih tu.. 
 org tgh sibuk nak setting camera, depa ber2 yg kat blkg tu sempat bpossing..
ala2 awan dania gitu.. 
ade gak tselit gmbr hsbnd..ayu plak tgh tunggu turn ambik mknan..
yg 2 org bos tu..suka je aku snap gmbr diorg..padahal masa tu depa tgh rancak bbual..hehe
 WWF ngan ayu dr kiri..yana tgh
dah tentu2 yana yg menang..
2 dara, 2 mak dara..hahaha..
bselang seli gitu..

p/s : Bila la plak giliran yang lain...??Selamat Maju Jaya..Fariza & Yana..
Pasni aku akan rindukan  u all..
  • untuk fariza..xde la tmpt utk aku bbual ttg anak2 kami yg sama2 semakin membesar ni..
  • untuk yana..xde la panggilan doootttt pasni kat dlm navi & map ni kan..

2 comments:

  1. hehehe will miss u all hehe..thanks for everything..kee in touch k heehe

    ReplyDelete
  2. Huhuuhuhuu....taw xpe..wawawaaaaaaaaaaa...

    MISS U ALL SO MUCH...Mmmuuacchhhh

    ReplyDelete