Followers

kenangan yang terindah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hatiku....

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, 7 July 2009

Hepi besday Nabil Hazim..(07/07/2009)

 
 hehehe..celebrate besday ajim for 1st year..07/07/2009
semua menu tu adalah hasil nukilan kami suami isteri..
mmg hajat & niat kami untuk buat sndri semua tu..
walaupun penat lelah, tp kami puas lakukan demi anakanda tercinta
hepi besday nabil hazim..

  
 kat atas tu kek besday ajim..air tangan aku gak..
bwh tu lak, puding koktail..1st time buat..hihihi..nasib baik menjadi..
majlis potong kek asalnye kul 2..tp saje nak kumpul tunggu kwn2 semua dtg.
kira kul 3.30ptg baru potong..
suka ajim masa tu..semua nyanyi untuk dia.. 

 yg atas tu kira muffin aku gak..
yg bwh tu lak, menu utama party ni..mee udang utara..
yg specialnye, my husband yg buat mee udang tu..
kira kami x sangka la ape yg kami buat semua tu..amat terkejut sekali..hehehe.. 

 
 hehehe..yg kiri sekali tu alia, bini saiful..
yg kanan tu lak shida, ex navi dulu..
makin tembam shida yeh..
maklum la sejak dah kawin ni..senang hati gitu..
  
 haha..ni plak a.mizi ngan wife dia (teman serumah) la katakan..
so, kira depa pun kira org paling awal la menunggu utk potong kek..
tq sbb setia menanti..name pun jiran kan.. 

  
  
  
yg atas tu kengkawan kat navi.. 
anak jiran aku..suka betul dia buat aksi2 sebegitu..
kira elok gak, ade gak penghibur kami.. 

  
  
  
hehehe..ajim bsama hadiah2 besday yg d terima oleh yg hadir..
tq semua..lain kali kalo ade rezeki lg, i akan buat lg..bagi u all mkn byk2..
hehehe..

  
ni lah sebanhagian yang hadir..
ramai sungguh masa tu..syukur alhamdullilah..
x sangka mendapat sambutan yg hangat.. 
yg pakai sua coklat tu la fariza..masa tu pregnantkan hakim..
baby dia yg ke2 skrg ni.. 

 
besprend aku masa study kat terengganu dolu2..
yana kecik name dia..
anak dah 2 beb..dah makin gemuk pun..
 
yg kiri tu panjang namanye..besprend aku gak..suami pd yana kecik td..
depa pun dtg kul 8 mlm gitu..
tp pintu umah aku sntiasa tbuka untuk kengkawan semua..
yg kanan tu fadil..kat bawah tu wife dia..
semua ni set2 org kelate deh..tp depa still ingat aku lg,...

 hehe..smpi x nmpk org ambik gmbr..
yg pakai baju ijau tu adik bongsu aku..
yg dok bwh tu ipar duai aku..yg dok kat kerusi merah tu, abg sulung husband..
depa pun adalah org terawal dtg..
smpi ttdo iman rifqi masa tu..
nasib baik ade standby buai..hehehe..
  
taraaa...ni la hadiah drpa ayah & ibu utk ajim..

  
hehehe..ade plak terselit..

MENU : 
  • Mee udang
  • Behun goreng
  • Bubur pulut hitam
  • Muffin coklat
  • Puding koktail
  • Buah oren sunquik
  • Air oren sunquick
  • Kek pisang - kakak ipar husband kasi
  • Sumi , kekacang & gula2..
PARA JEMPUTAN YANG HADIR :
  • Jiran tetangga
  • Kak Aida & family - kakak ipar husband
  • Hamizi & wife
  • Fariza &  family
  • Jojo & family
  • Shida ex navi
  • Saiful & wife
  • Zulfakar & family
  • Faziedayu
  • Mr. & Mrs.Lai family
  • Nurul Ain adik bongsu i
  • Farid chu & wife
  • Norliyana & hsbnd (pnjg)
  • Fadil & wife
  • Dan yang lain2..xleh nak hingat sgt la.. 
  • Soundly Phang & hsbnd 
  • Yana & Paan - lum kawin lg..couple paling hangat di pasaran skrg ni..dtg paling lewat kul 10.30mlm gitu..aku tunggu depa smpi ttido..sama lah ngan husband..kira last la tu org yg aku leh layan..kira umah aku ni tbuka smpi larut mlm beb..dah tu time depa free..aku x kisah..janji depa dtg untuk menghabiskan saki baki mknan tu..kira depa balik umah pun bbekal la..nasib baik ade baki kek besday tu lg..hehehe..lgpun yana ade class..aku pun kena la pham..sian dia yek..
p/s : Kalo ade rezeki lebih, thn depan buat lg..sesekali bsedakah ape salahnye..hehehee... 



2 comments:

  1. bile besday ajim ni yus.....
    heeeee yana pong ade ek
    aku dh lupe la rupe pnjg...kui3

    ReplyDelete
  2. hehehe...selagi tk habis bljr..selagi itu la i akan dtg mlm2 hehehe..tp klu tk de kls i dtg la siang hehehe

    tp best gak jd org terakhir boleh tapau mknn byk2 hehehe...BEST!!!

    ReplyDelete