Followers

kenangan yang terindah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hatiku....

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Wednesday, 2 December 2009

Hari raya haji at batu pahat johor

Ni lah family ku..cuma family kakak sulung ngan adik lelaki aku je x de kat sini..
masa ni nak gi kenduri kat umah adik mak aku kat senggarang...
hari raya ni aku hepi sgt..sbb dah lama x raya haji kat kg..
lg2 dpt bsama mak, adik beradik & family...
syukur alhamdullilah..





3 orang baby ni adalah cucu lelaki mak aku..hazim la 1st generation.. 

  
Nabil hazim yg herooo...1 tahun 4 bulan 5 hari..
  

 Haikal..9 month..baby my brother


 Irfan sofi..6 month..baby my sister
Ni masa kat umah saudara..ade kenduri doa selamat
best..dok mkn je..bkn tau nak tolong..hehehehehe..

 
ajim pun sibuk nak drive..usik ayah je dia yeh..

No comments:

Post a Comment