Followers

kenangan yang terindah

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

permata hatiku....

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, 19 November 2009

Opis baru

Assalammualaikum..

Fuh..letih la ..start masuk opis (isnin - 16/11/2009) baru ni smpi ari ni (jumaat - 20/11/2009), baru la 
rasa tenang sikit..maklum la surver baru up..internet  pun baru leh online..keje pun dah start..tp sakit hati la sbb ym & msn x leh nak guna..ni mesti kes jelatang ni..utk bdk2 lelaki terutama sekali surveyor masih btungkus lumus mgemas brg2 kat opis lama..untuk ground floor & 2nd floor still in proggress dlm opis baru ni..mcm mane pun, aku bsyukur ke atas semua nikmat yg  dberikan oleh Allah SWT..Syukur Alhamdulillah..

No comments:

Post a Comment